Denunciem els atacs d'odi LGTBI-fòbic contra Sílvia Sàiz, candidata republicana a Mataró

La Coordinadora de Polítiques LGTBI d'Esquerra Republicana condemna l'assetjament patit per la nostra companya Sílvia Sàiz, i fem una crida a la resta de forces polítiques a plantar cara contra l'LGTBI-fobia en campanya electoral

Denunciem els atacs d'odi LGTBI-fòbic contra Sílvia Sàiz, candidata republicana a Mataró
Denunciem els atacs d'odi LGTBI-fòbic contra Sílvia Sàiz, candidata republicana a Mataró

Des de la Coordinadora de Polítiques LGTBI d'Esquerra Republicana denunciem la campanya d'odi i assetjament LGTBI-fòbic patida per Sílvia Sàiz, candidata republicana a Mataró. Des de l'anunci el passat 26 d'abril – dia de la Visibilitat Lèsbica – de la seva incorporació en el lloc número 12 a la candidatura d'Esquerra Republicana que lidera Pim Camprubí a la capital del Maresme, ha rebut a través de les xarxes socials insults i atacs per la seva orientació sexual i la seva expressió de gènere. Una violència i assenyalament intolerables, sovint amagat rere l'anonimat i carregat d'odi, i que atempta contra la diversitat sexual i de gènere.

Ens trobem a les portes d'unes eleccions municipals on l'amenaça de la irrupció del feixisme als Ajuntaments és una realitat, davant la qual no podem fer cap passa enrere ni mirar cap a una altra banda. No podem permetre cap banalització ni justificació del qüestionament de la diversitat, ni acceptar cap retrocés en el reconeixement dels drets, les existències i la dignitat de les persones LGTBI.

La Coordinadora de Polítiques LGTBI condemnem aquestes actituds, expressem el nostre suport a la companya Sílvia Sàiz, i fem una crida a la resta de forces polítiques democràtiques a plantar cara i denunciar qualsevol forma de violència, assenyalament o atac LGTBI-fòbic en aquesta campanya electoral.