Ens quedarem amb la força del teu somriure

Avui també és un dia trist per la Coordinadora LGTB d’Esquerra Republicana degut a la pèrdua del nostre company Oriol Papell i Torres, que ens ha deixat de manera sobtada a l’edat de 31 anys.

Des d’aquí volem fer arribar el nostre més sentit condol a en Jordi Medina, membre de la Coordinadora i marit de l’Oriol, així com als seus familiars i amics.També als seus companys i companyes d’ERC i les JERC de Castellar del Vallès (on l’Oriol en va ser regidor entre 2007 i 2011) i de Vilanova i la Geltrú (on recentment havia estat escollit president de la Secció Local).

L’Oriol va ser un destacat activista per la justícia i la llibertat del nostre país. Una tasca que va dur a terme principalment des d’ERC i les JERC, però també col·laborant amb un bon nombre d’entitats i moviments.

Des de la Coordinadora també volem reconèixer la seva lluita pels drets del col·lectiu LGTB, que sempre va defensar des de la coherència i el compromís personal.

Descansa en pau, Oriol. Continuarem treballant per assolir els teus somnis, que són els nostres. I ho farem amb la força del teu somriure.


Barcelona, 5 de maig de 2014

Coordinadora LGTB
Esquerra republicana